Επικοινωνήστε με την KRStech και λάβετε την προσφορά των ονείρων σας.

KRS Reporting

Το KRS Reporting app είναι μία σύγχρονη πλατφόρμα που επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να έχουν real-time πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων τους μέσα από ένα πολύ φρέσκο & δυναμικό γραφικό περιβάλλον UI-UX. Η εφαρμογή, υλοποιημένη για λειτουργικό iOS & Android συνδέεται με ένα έξυπνο backend (REST API) το οποίο συγχρονίζεται (integration) με δεδομένα από ERP σύστημα προκειμένου να παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Τα δεδομένα μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο πολύ γρήγορα χωρίς αναμονή στην εμφάνιση και την επεξεργασία χάριν στους αποδοτικούς αλγορίθμους του backend.

  • Στις εφαρμογές, η απεικόνιση των πληροφοριών γίνεται με τη μορφή δυναμικών γραφημάτων & δεικτών ώστε ο χρήστης να κατανοεί και να περιηγείται εύκολα και απλά σε όλες τις οθόνες.
  • Υποστηρίζεται chat messaging το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ λογιστών (διαχειριστών) και τελικών χρηστών καθώς και live browsing αρχείων με format .pdf/.jpeg/.xls.
  • Ένα πλήρες διαχειριστικό web app επιτρέπει την προβολή και επεξεργασία όλων των στοιχείων του μοντέλου που περιγράφει τα δεδομένα των επιχειρήσεων.

 

Category:
Date:
Tags: